Poly-Al Boats

Ons familiebedrijf, Poly-Al Boats bvba, is opgericht begin de jaren 70 en groeide stilaan uit tot een gevestigde waarde binnen de marine wereld. Momenteel maakt de derde generatie reeds zijn opwachting.

Wij zijn exclusief invoerder van verschillende bootmerken en kunnen rekenen op een jarenlange samenwerking met verschillende motorfabrikanten. We zijn hoofddealer van de bestaande motormerken: Mercury, Suzuki, Yamaha, Evinrude/BRP en kunnen steeds de vereiste wisselstukken leveren. Onze ligging, dichtbij de E17 en De Leie, heeft vooral als troef dat we gemakkelijk bereikbaar zijn en dicht bij de waterwegen gelegen zijn. Daarnaast staan wij ook in voor het vervoer van boten naar verschillende regio’s.

U kan onze showroom terugvinden op de kortrijksesteenweg 62, te Deinze waar u naast polyester- en rubberboten, ook tal van motoren, watersportartikelen, trailers en marine accesoires kan bezichtigen. Deze is steeds vrijblijvend te bezoeken, het is steeds mogelijk om een afspraak buiten de kantooruren te maken.

Als dienst na de verkoop beschikken wij over geschoold personeel, die naast service, vakmanschap op het gebied van mechaniek, elektronica en polyester perfect beheersen en uitvoeren. Bijkomend bieden wij de mogelijkheid om de boten te stockeren in onze wintermagazijnen en ruime, afgesloten terreinen.

Wij hopen u dan spoedig te mogen verwelkomen in onze vernieuwde toonzaal.

 

Plan route naar winkel

Poly-Al Boats

Adres:
Kortrijksesteenweg 60/62
Deinze 9800
België
T: +32 9 386 31 00
F: +32 9 386 90 27
E: info@polyalboats.be
W: http://www.polyalboats.be

Openingstijden

Extra Informatie

Zondag en feestdagen gesloten
Enkel open of op afspraak.