Watersport voor jong en oud met ZAR Mini

Home > Watersport voor jong en oud met ZAR Mini

Unieke boten met verschillende kwaliteiten!

Naast het Italiaanse ZAR Formenti is er ook het Duitse ZAR Mini, gespecialiseerd in RIB boten. Tevens richten zij zich met deze aluminium RIB’s en opvouwbare rubberboten ook op hoogwaardige kwaliteit en een prachtig design. Alle boten van ZAR Mini zijn ontworpen in Italië en getest in Duitsland voordat ze in serieproductie worden gebracht. Duitse precessie, Italiaanse passie en een oogstrelend design maken de boten van ZAR Mini geliefd voor watersport bij jong en oud. Als dé specialist informeren wij u graag over al deze voordelen en de verschillende verkrijgbare modellen.

Bij alle ZAR Mini’s is er gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Dit in combinatie met het spectaculaire design en het elegante lijnenspel wat iedere ZAR Mini herkenbaar maakt. Gezien ZAR Mini alleen maar hoogstaande materialen gebruikt resulteert dit in een hoogwaardige boot waar u vele jaren plezier van zult hebben.

De bestverkochte ZAR Mini RIB’s

ZAR Mini RIB 8DL

De ZAR Mini RIB 8DL is ook verkrijgbaar in CSM. Hierdoor gaat de opblaasboot langer mee.

ZAR Mini RIB 9DL

Doordat de romp van lichtgewicht aluminium is komt de ZAR Mini RIB 9DL snel van zijn plaats.

ZAR Mini RIB 10DL

ZAR Mini RIB 10DL heeft een geoptimaliseerde bouw waardoor de vaareigenschappen uitstekend zijn.

ZAR Mini RIB 11DL

De ZAR Mini RIB 11 DL is extra bestand tegen corossie en vanwege een speciaal soort aluminium.

Compacte opblaasbare rubberboten

De ZAR Mini is een speciale lijn van ZAR Formenti die compactere opblaasbare boten aanbiedt. Hedendaags worden nog steeds alle boten van ZAR Mini met de hand gebouwd. Ook binnen de Mini serie van ZAR zijn er meerdere boottypes verkrijgbaar, onderverdeeld onder de categorieën LUX, RIB, AIR, ALU, FUN en de Interceptor. ZAR Interceptor is onze enige aluminium RIB groter dan 5 meter. De romp is ontworpen voor hogere snelheden en is geschikt voor varen op zee. Met een 26 graden deadrise bent u verzekerd van een zeer comfortabele rit en ook de zelflozende cockpit biedt voldoende ruimte voor een heerlijke dag op zee. Meerdere grote opbergvakken zorgen er bovendien voor dat u alles wat u nodig heeft ook daadwerkelijk mee aan boord kunt nemen.

Onze ZAR Mini FUN-lijn is de ideale opblaasbare boot voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare maar zeer kleine opvouwbare boot. Heel eenvoudig op te blazen en gemakkelijk op te bergen. De ZAR Mini FUN-lijn is ontworpen als een zeer lichte tender voor kleine motor- en zeiljachten. Het is de ideale rubberboot.

De ZAR Mini ALU-lijn is de ideale opblaasbare boot voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige opvouwbare boot, die makkelijk op te bouwen is. Alle opvouwbare ALU-tubes van ZAR Mini hebben een 5-laags versterkt hoogwaardig 1.100 dtex PVC-materiaal. Alle boten hebben standaard een overdrukventiel dat de tube beschermt tegen een te hoge druk.

Ontdek de ZAR Mini LUX-Lijn!

De mooie ZAR Mini LUX-lijn heeft verschillende maten en uitvoeringen te bieden. Alle boten zijn uitgerust met een bow locker en een vlakke dubbele vloer. Alle boten bieden met de standaarduitrusting een Teak-design PU-vloer, een boeg kussen, boegrugleuning, kielbescherming, bimini-houder, luxe stuurconsole en een versterkte romp. Als optionele uitrusting kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan bimini-tops, lenspompen, zwemtrappen en nog veel meer accessoires. Door de zeer lichte aluminium romp kan het ontwerp heel gemakkelijk planeren, ook met een kleinere motor. De aluminium romp wordt speciaal vervaardigd en ook voorzien van poedercoat om corrosie en zout water te weerstaan. Veel plezier is gegarandeerd.

Een boot van ZAR Mini is tot het kleinste detail uitgedacht. ZAR Mini investeert veel tijd in de prestaties, techniek en design van de boot waardoor deze op alle vlakken van hoge kwaliteit is. Tijdens de productie wordt er alleen gebruik van de beste materialen en Italiaans vakmanschap. ZAR Mini is een Duits bedrijf dat bouwt sinds 1979 met veel passie kwalitatieve aluminium RIB’s en opvouwbare rubberboten. Alle boten van ZAR Mini zijn ontworpen in Italië en getest in Duitsland voordat ze in serieproductie worden gebracht. Duitse precessie, Italiaanse passie en design maken de boten van ZAR Mini gewild bij klanten over de hele wereld.

Wij zijn dé ZAR specialist van de Benelux!

Wilt u weten welk type boot bij u past? ZAR Mini is uw watersport speciaalzaak voor een eerlijk en betrouwbaar advies op maat! Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en horen graag alles over uw type boot, uw vaarcapaciteiten en wat het doel is van uw vaartochten. Samen met u bekijken ze dan alle mogelijkheden en gaan ze op zoek naar de beste boot voor u.

ZAR Mini is onderdeel van Van der Sanden Watersport, een authentiek familiebedrijf gevestigd in Veldhoven dat al meer dan 40 jaar klaarstaat voor watersportliefhebbers in heel Nederland. Kijk rustig rond op onze webshop, kom eens langs in onze ruime showroom of neem contact met ons op voor een advies op maat!

Vraag een offerte aan

    Selecteer het model waarvoor informatie vereist is.
    Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    Neem contact op voor het beste aanbod

    info@zarmini.nl

    Neem contact op