ZAR Dealer worden?

Om onze klanten zo goed mogelijk te dienen maken wij gebruik van een professioneel netwerk van ZAR dealers. Wij zijn dan ook op zoek naar ZAE dealers. Wilt u een dealer worden van ZAR Mini of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat maakt ons zo uniek?

ZAR Mini onderscheidt zich enkel met exclusieve producten. De boten van ZAR Mini zijn gemaakt met Italiaanse kwaliteit. Dit zorgt voor een hoogwaardig design en betrouwbaarheid bij onze klanten. Wilt u dealer worden om rubberboten van ZAR Mini te introduceren in uw regio? Neem dan contact met ons op. Voortdurend zijn wij bezig om ons netwerk uit te breiden.

Een erkende ZAR Mini dealer?

Wij zijn de deskundigen als het gaat om luxe rubberboten van het merk ZAR Mini. Wij voeren alles in eigen beheer uit en durven daarmee optimale kwaliteit te leveren. Omdat wij een directe lijn hebben lopen naar de fabriek in Italië kunnen onze dealers altijd rekenen op deskundige ondersteuning. Wij hebben een prachtige catalogus van producten die staan voor hoogwaardig design en ultieme comfort. Daarnaast ondersteunen wij onze dealers met een snelle reparatieservice, promotiemateriaal en het selecteren van het juiste assortiment. Heeft u interesse om samen met ons te werken? Neem direct contact op met ons.