Sanden Watersport is de ZAR Importeur van Nederland!

Sinds de jaren 80 bouwt ZAR Mini luxe rubberboten met een verharde bodem van hoge kwaliteit. ZAR Mini als merk is vooral bekend door zijn hoogstaande designs. Nooit eerder was er zoveel dekruimte en romplengte in een opblaasboot toegepast. Natuurlijk werd dit gecombineerd met een spectaculair design en een elegant lijnenspel wat ieder ZAR Mini boot uniek maakt. Deze verbetering zorgde voor een internationale verandering in het produceren van rubberboten. Tot op de dag van vandaag worden de rubberboten van ZAR Mini met de hand gemaakt met hoogwaardige materialen. Mocht u het comfortabele vaarplezier van een ZAR Mini willen ervaren. Spring dan gerust aan boord bij ons in Veldhoven of neem contact met ons op.

Mocht u een ZAR Mini willen aanschaffen bij een officiële importeur. Dan nodigen wij u graag uit bij Sanden Watersport in Veldhoven. Wij zijn de officiële importeur van ZAR Mini in Nederland. Onder het merk ZAR Mini bieden wij modellen waar u nog jarenlang gegarandeerd plezier van zult hebben. Wij helpen u graag bij het kiezen van een passend model. Of u nou een boot zoekt voor een weekendje waterskiën, of een middagje dobberen tijdens uw vakantie. Wij zullen op basis van uw wens de meest geschikte boot voor u aanbevelen. Met trots mogen wij aangeven dat wij dit hoogwaardige merk mogen verkopen. Alle boten hebben een hoogstaand design filosofie. Wij van Sanden Watersport informeren u graag en laten u ervaren wat de meerwaarde is die ZAR Mini biedt.

Wat is een officiële ZAR Mini importeur?

In onze assortiment heeft u de keuze tussen diverse ZAR Mini boten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ZAR Mini Air of een ZAR Mini Alu. Wij verkopen met plezier deze hoogwaardige modellen. Wij van Sanden Watersport hebben met ZAR een echte topmerk in ons assortiment. Bij ons heeft u de meest uitgebreide service tot uw beschikking. Naast een uitgebreide werkplaats in Veldhoven werken wij met gediplomeerde monteurs. Zij hebben de kennis en kunde in huis om u te helpen bij schade of onderhoud. Hierdoor garanderen wij een optimale kwaliteit.

Wilt u een luxe ZAR Mini kopen?

In ons assortiment heeft u de keuze uit talloze ZAR Mini’s. Wilt u een ZAR Mini kopen? Neem dan contact op en laat u adviseren door onze gediplomeerde ZAR-experts. Naast onze ruime voorraad van ZAR Mini’s hebben wij ook de ervaring en kennis om u te voorzien van passend advies die aansluit bij uw wensen. Of bent u op zoek naar accessoires op het gebied van waterveiligheid en watersport? Ook dat hebben wij op voorraad. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw boot tijdens de winter te stallen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met ons!