zar mini lux

De mooie ZAR Mini LUX-lijn heeft verschillende maten en uitvoeringen te bieden. Alle boten zijn uitgerust met een bow locker en een vlakke dubbele vloer. Alle boten bieden met de standaarduitrusting een Teak-design PU-vloer, een boeg kussen, boegrugleuning, kielbescherming, bimini-houder, luxe stuurconsole en een versterkte romp.

LUX 12

LUX 13

LUX 14

LUX 15

LUX 16

LUX 18

zar mini RIB

De ZAR Mini RIB-lijn heeft twee versies. RIB LITE en RIB DL met dubbele bodem en bow locker. In de RIB 8 en RIB 9 past een brandstoftank van 12 liter. In de RIB 10-12 past een 24l brandstoftank in de bow locker. De RIB LITE modellen zijn geoptimaliseerd in het gewicht door het ontbreken van de bow locker en de dubbele vloer.

RIB 8 LITE
RIB 9 LITE
RIB 10 LITE
RIB 11 LITE
RIB 8DL
RIB 9DL
RIB 10DL
RIB 11DL
RIB 12DL
RIB 13DL
RIB 14DL
RIB 15DL
RIB 15 TENDER
RIB 16DL
RIB 16SC
RIB 18DL
RIB 18SC
RIB HEAVY DUTY

zar mini air

De ZAR Mini AIR-lijn is de ideale opblaasbare boot voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en kleine opvouwbare boot. Hij is heel eenvoudig op te bouwen en gemakkelijk op te bergen. De ZAR Mini AIR-lijn is ontworpen als tender voor motor- en zeiljachten. Het is uw ideale rubberboot voor dagelijks gebruik.

AIR 7

AIR 8

AIR 9

AIR 10

SUP

zar mini alu

De ZAR Mini ALU-lijn is de ideale opblaasbare boot voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige opvouwbare boot, die makkelijk op te bouwen is.

ALU 9

ALU 10

ALU 11

ALU 12

ALU 13

ALU 14

ALU 15

zar mini fun

Onze ZAR Mini FUN-lijn is de ideale opblaasbare boot voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare maar zeer kleine opvouwbare boot. Heel eenvoudig op te blazen en gemakkelijk op te bergen. De ZAR Mini FUN-lijn is ontworpen als een zeer lichte tender voor kleine motor- en zeiljachten. Het is de ideale rubberboot.

FUN 6

FUN 7

FUN 8