Waarom voor ons kiezen?

Home > Waarom voor ons kiezen?

Onze sterke punten

Wij zijn de officiële ZAR Mini importeur van Nederland. Onze luxe rubberboten bieden het ultieme vaarplezier. Het zijn hoogwaardige rubberboten voor de echte watersporters. Het doordachte ontwerp biedt de mogelijkheid om het gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. Het merk ZAR Mini staat vooral bekend om zijn hoogstaande design en soepele vaareigenschappen.

ZAR Mini vindt het erg belangrijk om een goede service aan te bieden. Graag bespreken we uw wensen en mogelijkheden. Bij iedere vraag zet ons personeel zich 100% in en gaan altijd voor een optimale klanttevredenheid. Wij gaan altijd voor een langdurige relatie waarbij we onze expertise en deskundigheid voor u inzetten.

Als officiële ZAR Mini importeur is onze bedrijfsvoering gericht op het bieden van de juiste service en compleet ontzorgen van onze klanten. We hebben langs ZAR Mini’s nog vele andere ZAR modellen beschikbaar. Wij hebben een team van ervaren monteurs en adviseurs waarmee wij nauw samenwerken ten behoeve van een optimale dienstverlening. Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel naar onze vestiging in Veldhoven via 040-2539063.

Als officiële ZAR Mini importeur hebben wij een topmerk in ons assortiment. Wij bieden vele modellen waar u nog jaren plezier van zult hebben. Doordat wij een officiële importeur en dealer zijn van ZAR Mini zijn wij in staat om direct contact te hebben met de fabrikant. Hierdoor zijn wij in staat de lijntjes kort te houden als het gaat om dienstverlening.

Neem contact op voor het beste aanbod

info@zarmini.nl

Neem contact op