Onderhoud, reparaties en service

Home > Service

de specialist op het gebied van reparatie & onderhoud

Wij bieden voor alle ZAR Mini boten ook onderhoud, service en reparaties. Omdat wij de Officiële ZAR Mini importeur zijn kunnen wij de service aanbieden die uw rubberboot verdient. Onze werkplaats in Veldhoven is volledig uitgerust om het onderhoud en de reparaties aan ZAR Mini’s uit te voeren. Alle onderhoudswerkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd. Zo hebben wij een eigen lijmafdeling met hoogopgeleide ervaren medewerkers die regelmatig worden bijgeschoold en op de hoogte zijn van de laatste reparatietechnieken en middelen.

Reparatie & onderhoud

Voor de levensduur van uw ZAR Mini is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Door regelmatig uw rubberboot en buitenboordmotor te onderhouden komt u niet voor verassingen te staan tijdens het varen. Laat daarom uw rubberboot en buitenboordmotor regelmatig controleren door een specialist. Sommige zaken moeten eens per jaar gedaan worden maar voor andere werkzaamheden kan het verstandig zijn om het vaker te doen. Voor herstelwerkzaamheden of reparaties kunt u denken aan het repareren van scheuren, gaten, slijtage en kapotte ophangingen. Heeft uw ZAR Mini onderhoud nodig? Met ons team van specialisten en jarenlange ervaring helpen wij u graag.

Boatcleaning

Wij zijn ook het adres voor het poetsen van uw boot. Uiteraard kunt u dit ook zelf oppakken maar wellicht beschikt u niet over de nodige middelen en/of expertise, en zelfs indien dit wel zo is heeft u misschien helemaal geen tijd om zelf de boot te reinigen. Wij ontzorgen u volledig op het gebied van wassen, poetsen en polijsten tot aan het reinigen van het interieur en de kiel. Wij zorgen met passie ervoor dat uw boot stralend het water op kan. In onze werkplaats hebben we diverse reinigingsmiddelen tot onze beschikking die we kunnen gebruiken voor ieder type boot. Mocht u uw boot willen verkopen dan is het uiteraard verstandig om deze zo goed mogelijk te laten cleanen en zoveel mogelijk terug te brengen in de perfecte staat. Onze ervaren en gespecialiseerde vakmannen weten met iedere rubberboot, sloep, motorboot of jacht raad en zorgen te alle tijden voor een stralend resultaat!

ZAR is lid van…

Neem contact op voor het beste aanbod

info@zarmini.nl

Neem contact op