Over ons

Home > Over ons

De officiële ZARMINI importeur

ZARmini is een Duits bedrijf dat sinds 1979 gespecialiseerd is in het bouwen van aluminium RIB’s en opvouwbare rubberboten. Als één van de wereldleiders op dit gebied richt ZARmini zich op kwaliteit en prachtige designs. Klanttevredenheid is het hoofddoel. Gelukkige klanten en perfectie in elk product. Alle boten van ZAR Mini zijn ontworpen in Italië en getest in Duitsland voordat ze in serieproductie worden gebracht. Duitse precessie, Italiaanse passie en design maken de boten van ZAR Mini gewild bij klanten over de hele wereld.

Wij zijn als officiële ZARmini importeur gespecialiseerd in het verkopen van ZARmini. Door onze uitgebreide voorraad laten wij onze klanten en bezoekers steeds weer versteld staan. Doordat wij rechtstreeks contact met de leverancier hebben zorgen we ervoor dat we onze klanten altijd kunnen voorzien van de beste- en meest actuele modellen in de markt. De boten die wij verkopen zijn niet zomaar ontworpen. Bij alle ZARmini’s is er gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Dit in combinatie met het spectaculaire design en het elegante lijnenspel wat iedere ZARmini herkenbaar maakt. Gezien ZARmini alleen maar hoogstaande materialen gebruikt resulteert dit in een hoogwaardige boot waar u vele jaren plezier van zult hebben.

Bent u op zoek naar een ZARmini? En wilt u dit bij een officieel ZARmini dealer aanschaffen? Wij zijn de partij die u zoekt voor ZARmini in Nederland! Wij helpen u graag met het kiezen van het juiste model. Ons team bestaat uit een specialistische groep, gecertificeerde monteurs. Onze vakexperts gaan jaarlijks op cursus om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en zo kunnen wij u in allerlei diensten voorzien van uw ZARmini.

Wij zijn naast officieel ZARmini importeur een bruisende allround watersport speciaalzaak. Onze werkzaamheden breiden zich uit over het gehele spectrum van watersport en daarbuiten. Wij zijn het adres voor onderhoud en aanschaf. Daarnaast onderhouden wij diverse type buitenboordmotoren en bieden polyester- en rubberboot reparaties aan. In onze vestiging in Veldhoven wordt u snel en persoonlijk geholpen. Het is een bedrijf met passie voor alles wat met boten en watersport te maken heeft. Kom daarom gerust langs in onze showroom en proef de mogelijkheden en sfeer van ons bedrijf. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons!

Waar wij sterk in zijn!

Laatste Nieuws

Welkom op de ZAR Mini website

Welkom op zarmini.nl! Voorjaar staat voor de deur, dus is er weer volop gewerkt aan...

Heerlijk varen met een ZAR Mini LUX

Eindelijk, de zon schijnt en dus kunnen we het water op met de ZAR Mini!...

ZAR Mini is uniek en de ideale RIB voor watersportliefhebbers!

Naast het Italiaanse ZAR Formenti is er ook het Duitse ZAR Mini, gespecialiseerd in RIB...

Wat mag u verwachten van een ZAR RIB Lite en ZAR RIB DL?

De ZAR Mini RIB-lijn kent meerdere versies. De ZAR RIB LITE en de ZAR RIB...

ZAR is lid van…

Neem contact op voor het beste aanbod

info@zarmini.nl

Neem contact op