Over ons

Home > Over ons

De officiële ZARMINI importeur

ZAR Mini is ontstaan uit ZAR Formenti, het bedrijf wat zich richt op luxe RIB’s en yacht tenders. In 2013 is ZAR Mini gelanceerd. Een goedkopere en betaalbare lijn RIB’s die ontworpen en betaalbaar is voor een breder publiek. De RIB’s zijn nog steeds gericht op kwaliteit en design. ZAR Mini’s is een opstap naar een grote RIB of een eerste kennismaking met een RIB-boot. 

Wij zijn als officiële ZARmini importeur gespecialiseerd in het verkopen van ZAR Mini. Door onze uitgebreide voorraad laten wij onze klanten en bezoekers steeds weer versteld staan. Doordat wij rechtstreeks contact met de leverancier hebben zorgen we ervoor dat we onze klanten altijd kunnen voorzien van de beste- en meest actuele modellen in de markt. 

De boten die wij verkopen zijn niet zomaar ontworpen. Bij alle ZARmini’s is er gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Dit in combinatie met het spectaculaire design en het elegante lijnenspel wat iedere ZARmini herkenbaar maakt. Gezien ZARmini alleen maar hoogstaande materialen gebruikt resulteert dit in een hoogwaardige boot waar u vele jaren plezier van zult hebben.

Bent u op zoek naar een ZAR Mini? En wilt u dit bij een officieel ZARmini dealer aanschaffen? Dan helpen wij, of een van onze dealers u graag bij de keuze naar het juiste model. Ons team bestaat uit een specialistische groep, gecertificeerde monteurs. Onze vakexperts gaan jaarlijks op cursus om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en zo kunnen wij u in allerlei diensten voorzien van uw ZAR Mini.

Waar wij sterk in zijn!

Laatste Nieuws

Welkom op de ZAR Mini website

Welkom op zarmini.nl! Voorjaar staat voor de deur, dus is er weer volop gewerkt aan...

Heerlijk varen met een ZAR Mini LUX

Eindelijk, de zon schijnt en dus kunnen we het water op met de ZAR Mini!...

ZAR Mini is uniek en de ideale RIB voor watersportliefhebbers!

Naast het Italiaanse ZAR Formenti is er ook het Duitse ZAR Mini, gespecialiseerd in RIB...

Wat mag u verwachten van een ZAR RIB Lite en ZAR RIB DL?

De ZAR Mini RIB-lijn kent meerdere versies. De ZAR RIB LITE en de ZAR RIB...

ZAR is lid van…

Neem contact op voor het beste aanbod

info@zarmini.nl

Neem contact op