Over ons

Home > Over ons

De officiële ZAR MINI importeur

ZAR Mini is een Duits bedrijf dat sinds 1979 gespecialiseerd is in het bouwen van aluminium RIB’s en opvouwbare rubberboten. Als één van de wereldleiders op dit gebied richt ZAR Mini zich op kwaliteit en prachtige designs. Klanttevredenheid is het hoofddoel. Gelukkige klanten en perfectie in elk product. Alle boten van ZAR Mini zijn ontworpen in Italië en getest in Duitsland voordat ze in serieproductie worden gebracht. Duitse precessie, Italiaanse passie en design maken de boten van ZAR Mini gewild bij klanten over de hele wereld.

Wij zijn als officiële ZAR Mini importeur gespecialiseerd in het verkopen van ZAR Mini. Door onze uitgebreide voorraad laten wij onze klanten en bezoekers steeds weer versteld staan. Doordat wij rechtstreeks contact met de leverancier hebben zorgen we ervoor dat we onze klanten altijd kunnen voorzien van de beste- en meest actuele modellen in de markt. De boten die wij verkopen zijn niet zomaar ontworpen. Bij alle ZAR Mini’s is er gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Dit in combinatie met het spectaculaire design en het elegante lijnenspel wat iedere ZAR Mini herkenbaar maakt. Gezien ZAR Mini alleen maar hoogstaande materialen gebruikt resulteert dit in een hoogwaardige boot waar u vele jaren plezier van zult hebben.

Bent u op zoek naar een ZAR Mini? En wilt u dit bij een officieel ZAR Mini importeur aanschaffen? Wij zijn de partij die u zoekt voor ZAR Mini in Nederland! Wij helpen u graag met het kiezen van het juiste model. Ons team bestaat uit een specialistische groep, gecertificeerde monteurs. Onze vakexperts gaan jaarlijks op cursus om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en zo kunnen wij u in allerlei diensten voorzien van uw ZAR Mini.

Wij zijn naast officieel ZAR Mini importeur een bruisende allround watersport speciaalzaak. Onze werkzaamheden breiden zich uit over het gehele spectrum van watersport en daarbuiten. Wij zijn het adres voor onderhoud en aanschaf. Daarnaast onderhouden wij diverse type buitenboordmotoren en bieden polyester- en rubberboot reparaties aan. In onze vestiging in Veldhoven wordt u snel en persoonlijk geholpen. Het is een bedrijf met passie voor alles wat met boten en watersport te maken heeft. Kom daarom gerust langs in onze showroom en proef de mogelijkheden en sfeer van ons bedrijf. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons!

Ons ZAR team

Waar wij sterk in zijn!

ZAR is lid van…

Neem contact op voor het beste aanbod

040 253 9063

Neem contact op